Aturan Ngeculake Ing Dating

Aturan Ngeculake Ing Dating

Aturan Sampeyan Ora Bisa Ngeculake Ing Dating

Hot

Wednesday, December 27, 2017

Aturan Sampeyan Ora Bisa Ngeculake Ing Dating

December 27, 2017 0

Ora ana sambungan sing bisa dibebasake saka akeh panemu. Mesthi wae, apa sing sampeyan tingali minangka pangrasa dhasar saka ngidini seksual, banjur sesambungan sing prasaja yaiku apa sing kudu sampeyan pikirake yen sampeyan ora nemokake rencana game sing ora bisa ditemokake. Nanging, ing acara sing sampeyan ora perlu sesambungan kanggo mungkasi kanthi temenan, ana pedoman sing mesthine ora kudu dirusak.

Standar 1 - Aja disambungake. Iku ora tumindak senar sing disambung lan minangka supaya kudu gumantung ing apa wae dawa wektu sing tahan. Apa sing kudu dikarepake yaiku kanggo nggawé rasa tresna marang wong sing ora bakal bisa nresnani sampeyan. Ing kasunyatan sing sampeyan seneng ora bakal kecelikan, ngendhani hubungan seks sing gampang, kajaba sampeyan bisa ngendhegake perasaan sampeyan ing sangisore pengepungan. Ninggalake nalika sampeyan miwiti rasa disambungake!

Prinsip 2 - Aja sumelang. Ana sacor sacoro ora ana ruang kanggo kepéngin nalika ana ing hubungan iki. Sampeyan kudu nyatakake yen sampeyan ndeleng kanca liyane utawa nyenengake wong liya. Hubungane dhewe ora gedhe, sampeyan ora liya wong sing mung ngaso. Yen sampeyan ora bisa ngatasi, sampeyan bakal bisa nggoleki sesambungan sing sejati!

Pedoman 3 - Aja nikmat, ora nduwe nikmat. Nikmat penting ora duwe titik ing hubungan sing gampang. Aja nyuwun panyapa sampeyan mbantu sampeyan nganggo sawetara perlengkapan dhasar ing omah utawa nggawa yogurt beku lan ndhukung. Banjur maneh, sampeyan ora kudu menehi ing sembarang nikmat. Ayo padha menehi sampeyan nalika perlu, nanging ora saka sampeyan njaluk. Salajengipun, babagan regane berkah-berkah, ana uga sing adoh banget!

Prinsip 4 - Aja mbahas emosi sampeyan. Sanadyan nalika sampeyan lagi ngalami wektu sing ora nyenengake, ora nyedhiyakake kurban iki supaya bisa ngrungokake lan ndhukung sampeyan. Pancen, sampeyan kudu duwe diskusi ing tengah jinis, Nanging supaya wong-wong mau bab umum lan ora babagan urip sampeyan. Coba aja ngeling-eling yen wong-wong mau bakal dadi bahu sing kudu ditekani nalika wektu sing luwih kuat sampeyan bisa uga nggabung.

Pedoman 5 - Aja ngidini sembarang kontrol. Iku banget biasa kanggo duwe kumpul akeh banget ningali wong. Ing kasempatan sing sampeyan kudu nggabungake hubungan seksual sing padhet karo kanca-kanca, banjur ora ngidini wong-wong mau ngirim sampeyan marang sembarang kapasitas. Sampeyan kudu banget pegel dening sembarang pasukan individu wis liwat sampeyan amarga bisa ateges sampeyan diwiwiti kanggo katon kabeh starry eyed ing utawa sampeyan minangka saiki terpikat karo wong-wong mau. Paling apik yen sampeyan ninggalake nalika iki wiwit katon.

Standar 6 - Aja nggawe sampeyan gampang diakses. Sampeyan bisa uga dadi hubungan sing gampang nalika sampeyan lagi loro kanggo ngrampungake kabutuhan seksual saben liyane, nanging nalika sampeyan ngetutake sesambungan bebarengan, sampeyan bisa uga ora dadi isin. Rencana pengalaman sampeyan kanthi cara sing padha ngetokake sentimen sing ilang. Sex bakal nemen luwih apik nalika sampeyan ngidini ngidamake sampeyan dhuwur banget!

Read More